Högsommarschlalomen-the story!

IMG_1691Så mina vänner, vi har ett resultat!
Triathlon hit och swimrun dit, tjatet om spänning och prestation under årets mest efterlängtade månad har fått sitt slutliga svar. Fler gastkramande dueller och trötta armar blir det inte, Högsommarschlalomen är avgjord!

IMG_166517 tappra deltagare samlades på skepparmötet för att ännu en gång höra tävlingsledarens tjat om att hålla reda på vilket kvalheat man tillhör och hur guld/silverheat fungerar. En stund senare gick första starten och dagen var igång.

I 8-10m/s sydlig vind insåg alla snabbt att den nykorade vm-trean i speed Markus Emanuelsson var mannen att slå för dagen. Bakom honom var det desto jämnare. Peter D, Isak T och Stoffe delade broderligt på platserna två, tre och fyra. Dock inte längre från Mackan än att misstag från hans sida snabbt straffades med degradering.IMG_5392IMG_5391

Ett härligt återseende på den svenska vindsurfingarenan stod seglarlegenden Jimmy Hellberg för. Hårt krigandes med uppstickaren från Ivösjön Mattias Berggren, slutade de på en ärofylld femte respektive sjätteplats.
Nämnas bör också veteranen i cupen Anders Bergström som efter trallskruvande hela våren skuggade ovan nämnda duo för en ärofylld sjunde plats.
Ett kul inslag och gott betyg för vår östkustska cup är de goa västkustarna tillika göteborgarna Janne och Fredrik som för tredje gången hittade hit och är med och tävlar.

Vid dagens slut, ännu en gång grattis till Markus E som visade vem som är bäst. Slutligen klar tvåa, Peter Davidsson och på tredje plats med minsta möjliga marginal till fyran, Isak Turesson.
Efter en härlig kämparinsats från hela flottan där i stort sett alla körde alla heaten avslutades det sedvanligt med ett generöst prisbord från huvudsponsoren Surfers, inte ett öga torrt!
IMG_1699IMG_1661

 

/Tack från oss och på återseende helgen 12-13/8!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>