Schlalomcupen ”The Golden Oldies Ltd Edition” 7-8/7 2018

rIMG_0335

Vill du vara en i det här gänget? Eller vill du kanske vinna över någon i det här gänget?
Oavsett om du är här för att vinna eller ställer upp för att ha kul (Hallå! Hur kan man inte vilja vinna???) kommer här årets stora chans att träffa/sätta Sveriges seniorelit på plats.

Vi kommer att tävla i den på Haga kända slalomåttan, dock något nerkortad för att inte fresta för mycket på publikens tålamod. Racen kommer att köras ett varv, i antal bestämda utefter tävlingsdagens väder och vind. Vem som bestämmer det? Tävlingsledningen såklart!

images
Har vi några krav på er som vill vara med? Såklart!
Förutom en pacemaker som inte får kortis om du trillar i och vattenfast lim i höftprotesen så är kravet att du fyller ålderspensionär under detta år. Polis kommer finnas på plats för kontroll, medtag leg. Utbetalningsavi från Pensionsmyndigheten gäller som godkänd dokumentation.

Tävlingen/sammankomsten kommer att gå av stapeln en av ovan nämnda dagar, vilken bestämmer vi runt kl 14 fredag 6/7. Håll utkik här på hemsidan, kolla med någon som har koll på stranden eller vrid upp volymen i bluetooth-hörapparaten så hör du våra piratsändningar i det choppiga vågdalsnätet. Kostnad? Gratis för dig som betalt skatt hela ditt yrkesverksamma liv och inte flyttat alla tillgångar till något skatteparadis i Västindien.

Varmt välkomna till en härlig dag på Haga, kanelbullarna i pausen och ett digert prisbord till alla deltagare.
/Tävlingsledningen

PS. Mutor mottages för en bättre placering på startlinjen. DS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>